Ağız ve diş sağlığınız ve estetik görünümünüzle ile ilgili tüm işlemleriniz için Efeler Diş Doktoru sizlere kaliteli hizmetler sunmaktadır. Kurumumuz tüm diş hastalıklarından doğan şikayetleriniz, çene yapınızla ilgili bozukluklar ve estetik bir diş görünümü elde etmek isteyen herkesin rahatlıkla tercih edilebileceği bir kurum olarak hizmet vermektedir.

Günümüzde gelişen teknolojik imkanlar sayesinde, dişler, ağız ve çene yapıları için geliştirilmiş en son tedavi yöntemleri ile hizmet veren Efeler Diş Doktoru hem diş sağlığınız ile ilgili tüm sorunlarınızı giderebilmek hem de var olan estetik kaygılarınızı gidermek için gerekli tüm ekipman ve ekibe sahip bir kurumdur.

Kurumumuzdan Alabileceğiniz Hizmetler

Efeler Diş Doktoru, diş çürükleri, dolgu, takma diş, kanal tedavisi, köprü, diş eti hastalıkların tedavisi gibi işlemlerin yanı sıra çene ve diş bozukluklarının giderilmesi yönündeki daha kapsamlı işlemlerinde yapılabildiği bir merkez olarak hizmet verir. Ayrıca merkezimizde uygulanan anestezi yöntemleri ile ağrısız, acısız işlemler yapılmaktadır.

Aşırı kahve, çay ve asitli içecek tüketiminden ve şekerli gıda tüketimlerinden zarar gören dişlerin beyazlatılması vb. estetik içeren görünümlerin elde edilmesi için de bizimle irtibata geçebilirsiniz.

İşini son derece ciddiye alan, temiz ve kusursuz tedaviler uygulayan çalışma kadrosu ve son teknolojik alet, ürün kullanımları ile işlemlerini sürdürüp tamamlayan merkezimizden ağız ve diş sağlığı ile ilgili tüm işlemleriniz için randevu oluşturabilir, size en uygun tedavileri alabilirsiniz.